GRILLROOM AMON ALKMAAR

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 3276 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grillroom Amon Alkmaar. Meer weten? Ontdek meer

15 jun 2024 om 19:56 Goed eten, mooi broodje, goed belegd met kipshoarma, ga ik zeker nog een bestellen .
14 jun 2024 om 0:55 Geweldig lekker
8 jun 2024 om 12:02 De kapsalon kwam super warm aan. Erg lekker met een kleine verse salade en 2 sausen. Bezorger was op tijd.
7 jun 2024 om 19:43 Het was heerlijk
26 mei 2024 om 19:43 Eten was prima!
26 mei 2024 om 19:40 De beste doner van Alkmaar ! Goed vlees, goed bereid, zelfs de salade is aandacht aan besteedt. Top
25 mei 2024 om 21:12 Ruim 2 uur gewacht, 2x gebeld: 1e keer (na 1.5 uur) de bestelling gaat de deur uit. Nee... is al anderweg) na weer een half uur nog een keer gebeld. Is onderweg, maar is een beetje druk.... vervolgens na 2 uur nog niks
24 mei 2024 om 20:23 We hadden kapsalon besteld. Het eten was heerlijk en snel bezorgd.
22 mei 2024 om 21:50 Na twee haren te vinden in me eten was ik wel klaar. Verder was de kipshoarma net zo als bij de ah. Jammer..
22 mei 2024 om 10:46 Was een beetje duur maar wel lekker
22 mei 2024 om 7:03 Ze waren erg snel. Ik moest nog 27 min wachten en de bezorger was er. Het eten was nog heet en klaar om te eten.
21 mei 2024 om 7:08 Ik ga een melding maken bij De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) ik heb vannacht hier besteld en we zijn dood ziek allemaal buikpijn en overgeven we hebben het gevoel dat de shoarma vlees oud was en opgewarmd dit is niet normaal !